Nosaltres

GDOS Constructors

Empresa familiar

Creada per en Miquel Garrell, amb una experiència de més de trenta anys a la construcció.

El seu vagatge, en quant a construcció, més la formació del seu fill a la Facultat d’Arquitectura, va fer possible la consolidació de l’empresa cap a l’any 2003-2004. Durant tot aquest temps, l’Empresa ha dedicat tots els esforços a optimitzar els recursos i materials (econòmics i humans), donant la màxima importància a la qualitat i el tracte directe amb el client.

Tenim cura de la nostra gent

La formació i la seguretat: imprescindibles per a un treball de qualitat i contruccions increïbles

Establim un concert de Servei de Prevenció, l’objecte del qual inclou aquelles formacions i activitats que garanteixen l’adequada protecció de la Seguretat i la Salut dels nostres treballadors.

FUTUR: Projectes i PErspectives

L´objectiu de G-DOS CONSTRUCTORS PIRINEU, SL,  és créixer racionalment per mitjà de l’especialització, la qualificació i la diversificació de l’oferta. És a dir, oferir la realització de diferents tipus de serveis dins d’un mateix projecte constructiu, en un futur es pretèn una major  especialització d’aquests.

L’objectiu final és, no tan sols, seguir treballant amb els nivells i estandards de qualitat actuals, sinó que s’advoca per una millora constant. El motiu és evident:

La feina ben feta no té fronteres, la feina ben feta no té rival

FUTUR: MILLORA CONTINUADA A TOTS ELS NIVELLS

D’altra banda, l’empresa impulsarà la millora continuada a tots els nivells: les inversions constants en l’adquisició de nova maquinària, utillatge… en la millora i la formació constant dels treballadors; En resum, la innovació serà una constant.

A la nostra empresa li agraden els reptes i, més que res, la satisfacció d’assolir-los